Accidentul bizar de seara trecută nu are cunoscute cauzele. O cameră de bord a surprins momentul în care o mașină pierde controlul volanului și distruge tot ce îi iese în cale.

Citeste si: Fata de 13 ani, ucisă pe trecerea de pietoni, a fost înmormântată. Mai mulți polițiști au fost bătuți

Șoferul din față, aflat în mers, a reușit să tragă la timp de volan și să evite impactul cu autoturismul care venea din față.

Mașina scăpată de sub control se oprește abia într-un autoturism parcat, asta după ce trece peste un scuar și rupe doi stâlpi de electricitate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: EXCLUSIV| Noi detalii din cazul șoferiței care a ucis patru muncitori. Adina conducea cu o viteză record

Fata de 13 ani, ucisă pe trecerea de pietoni, a fost înmormântată

Polițiștii și jandarmii au fost nevoiți să intervină în timpul procesiunii organizate la înmormântarea fetei de 13 ani, ucisă pe trecerea de pietoni.

Citeste si: Noi modificări în Codul Rutier. Șoferii riscă șapte ani de închisoare dacă fac asta

”Având în vedere numărul mare de participanţi, precum şi nemulţumirea acestora referitoare la refuzul de a aproba schimbarea traseului cortegiului funerar, forţele de ordine au intervenit, moment în care persoanele participante s-au manifestat agresiv şi ar fi lovit cu pumnii şi picioarele 5 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa ”, au informat, marţi după-amiază, oficiali din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa. 

Participanții la procesiune au vrut să intre pe strada unde locuiește șoferul

Rudele fetei ucise au vrut să intre peste bărbatul care a ucis-o pe copilă. Aceștia au vrut să intre direct pe strada unde acesta locuieșe, iar conflictul a pornit în momentul în care autoritățile nu le-a dat voie.

Citeste si:  VIDEO- Accident mortal la Mânăstirea Cernica. O mașină a intrat într-un grup de persoane în curtea lăcașului de cult


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si