O femeie de 54 ani a murit după ce a fost izbită în plin de un autoturism marca BMW, luni în jurul orei 16.00, în localitatea Conțești, județul Teleorman. Femeia nu a avut nici o șansă, deși echipajele medicale ajunse la fața locului au încercat să o resusciteze, informează presa locală.

Citeste si: VIDEO| O bătrână de 76 de ani a murit pe loc după ce a fost spulberată de o șoferiță pe trecerea de pietoni

Șofer de 23 de ani, sub influența băuturilor alcoolice 

Potrivit martorilor, femeia ar fi ieșit de pe o stradă laterală, pe bicicletă, fără să se asigure, moment în care a fost izbită în plin de un autoturism care circula pe drumul cu prioritate.

Citeste si: Impact mortal- spulberata pe trecere

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Șoferul autoturismului, un tânăr de 23 ani, era sub influența băuturilor alcoolice, informează publicația Impact total din Alexandria. În urma testării, aparatul a indicat o alcoolemie de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și încearcă acum să afle toate detaliile cu privire la tragicul eveniment.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si