Close sidebar
Close sidebar

Un șofer băut a lovit mortal o femeie pe bicicletă, într-un sat din Teleorman

Un șofer băut, aflat la volanul unui BMW cu semn de începător în parbriz, a lovit mortal, luni după-amiază, o femeie de 54 de ani care mergea cu bicicleta, în satul Conțești, județul Teleorman.

Razvan Ilie,

Șoferul autoturismului, un tânăr de 23 ani, era sub influența băuturilor alcoolice [Sursa foto: Colaj Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O femeie de 54 ani a murit după ce a fost izbită în plin de un autoturism marca BMW, luni în jurul orei 16.00, în localitatea Conțești, județul Teleorman. Femeia nu a avut nici o șansă, deși echipajele medicale ajunse la fața locului au încercat să o resusciteze, informează presa locală.

Citeste si: VIDEO| O bătrână de 76 de ani a murit pe loc după ce a fost spulberată de o șoferiță pe trecerea de pietoni

Șofer de 23 de ani, sub influența băuturilor alcoolice 

Potrivit martorilor, femeia ar fi ieșit de pe o stradă laterală, pe bicicletă, fără să se asigure, moment în care a fost izbită în plin de un autoturism care circula pe drumul cu prioritate.

Citeste si: Impact mortal- spulberata pe trecere

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Șoferul autoturismului, un tânăr de 23 ani, era sub influența băuturilor alcoolice, informează publicația Impact total din Alexandria. În urma testării, aparatul a indicat o alcoolemie de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și încearcă acum să afle toate detaliile cu privire la tragicul eveniment.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI