Close sidebar
Close sidebar

Un șofer român a condus aproape 20 de ore încontinuu. Polițiștilor din Austria nu le-a venit să creadă

Luni după-amiază, autoritățile din Austria au sancționat mai multe infracțiuni. Aceștia au verificat un român în vârstă de 32 de ani la volanul camionului său. Printre mai multe lucruri sesizate, acesta călătorea cu cardul tahograf al tatălui său.

Alexandra Bercea,

Un șofer de camion a condus aproape 20 de ore încontinuu. Polițiștilor din Austria nu le-a venit să creadă

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un șofer român  a fost tras pe dreapta de către polițiștii austrieci. Acesta a fost oprit la punctul de control Brenner, luni, în jurul orei 17:45.

Bărbatul a săvârșit mai multe infracțiuni

În timp ce era verificat, oamenii legii au constatat că există mai multe infracțiuni săvârșite.

"Când a fost întrebat, bărbatul de 32 de ani a recunoscut că a folosit la rândul său cardul tahograf auto a tatălui său cel puțin în ultimele 28 de zile", a precizat poliția. Șoferul român a predat cardul polițiștilor.

În acest caz, s-au putut stabili 24 de încălcări grave la regimul circulației pe drumurile publice. O infracțiune gravă a fost cea în domeniul timpilor de conducere și odihnă. Bărbatul a condus într-o zi mai mult de 19 ore la rând.

Șoferul de camion a primit o cauțiune provizorie. Acesta va fi reclamat poliției din Innsbruck.

Un curier român s-a stins din viață după ce a fost lovit de un TIR

Un tragic accident rutier a avut loc miercuri, 31 mai 2023, la orele după-amiezii, în Niederneukirchen, Austria, în care un șofer român,angajat la o firmă de transport colete, s-a stins din viață.

Imaginile de la locul impactului arată cu brutalitate forța cumplită cu care s-a produs accidentul. Din păcate, salvatorii nu au reușit să salveze viața curierului român.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Accident tragic în Austria! Un curier român s-a stins din viață după ce a fost lovit de un TIR

Evenimentul tragic a avut loc la intersecția Wolferner Strasse cu străzile Schmidberg și Ruprechtshofen, conform publicației Volks Blatt.

Șoferul român, care conducea o camionetă încărcată cu colete, a intrat într-o coliziune violentă cu o semiremorcă. 

Impactul a fost atât de devastator încât ambele vehicule au fost aruncate într-un câmp de lângă șosea

Șoferul camionetei a rămas blocat în vehicul și a necesitat intervenția pompierilor, care au folosit echipamente de salvare. Din nefericire, ajutorul a sosit prea târziu pentru el și a fost declarat decedat la locul accidentului.

Șoferul camionului a fost, de asemenea, salvat din cabină de către serviciile de urgență și transportat la spitalul din Linz pentru a primi îngrijiri medicale după acordarea primului ajutor.

Citește și: Trei pacienți au murit într-un incendiu cumplit la un spital din Austria

 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI