Close sidebar
Close sidebar

Un sofer de la Serviciul de Ambulanta Galati a fost dat afara dupa ce au aparut pe net imagini cu el in timp ce fura combustibil din masini

Un sofer de la Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ) Galati a fost dat afara, vineri, dupa ce pe internet au aparut imagini cu acesta in timp ce fura combustibil din rezervorul unei autosanitare. Barbatul lucra de 20 de ani la SAJ si si-a recunoscut fapta.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Imaginile cu soferul SAJ Galati au aparut pe Facebook, putându-se observa cum acesta scoate combustibil din rezervorul unei ambulante, pe o strada din cartierul Micro 13 din municipiul Galati.

Conducerea Serviciului de Ambulanta Galati s-a autosesizat in acest caz si a dispus desfacerea contractului de munca al soferului.

"I s-a desfacut contractul de munca. imi pare rau ca s-a ajuns la o astfel de situatie, e o pata pe obrazul nostru, eu de la inceput le-am spus angajatilor ca li se va desface contractul de munca in doua cazuri: pentru furt si consum de bauturi alcoolice la munca", a spus seful SAJ Galati, medicul Mihai Polinschi.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Barbatul, in varsta de 48 de ani, lucra de 20 de ani la SAJ Galati si nu a mai avut alte abateri. El a recunoscut ca a incercat sa fure combustibil din rezervorul unei ambulante.

Conducerea SAJ va sesiza Politia in acest caz.

Sursa: news.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI