Close sidebar
Close sidebar

Un sofer de TIR, ucis intr-o parcare din Spania: "A fost gasit sub remorca unui coleg roman"

Un sofer de TIR din Lituania a fost omorat in noaptea de joi spre vineri, 27 octombrie, intr-o parcare din Spania, in care se aflau si mai multi soferi romani.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Unul dintre soferii romani aflati in parcarea respectiva a relatat pe Facebook ce i s-a intamplat colegului sau.

„In noaptea de joi spre vineri, in parcare la Girona, pe AP7, un coleg de-al nostru din Lituania si-a pierdut viata pentru ca a coborat singur la hotii care au controlat peste 30 camioane. Mai bine claxona si facea galagie sa coboram toti. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ”, a scris soferul roman pe pagina sa de Facebook.

Traian Panc a declarat, pentru Adevarul, ca soferul lituanian atacat in miez de noapte de catre hoti a fost gasit chiar sub remorca unui camion romanesc.

"Sub remorca unui coleg roman l-au gasit pe bietul om. Si eu eram in acea parcare, dar la celalalt capat. Au controlat toate camioanele, inclusiv mie mi-au taiat prelata ”, a relatat Traian Panc.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Am fost acolo si dimineata nu stiam initial ce se intampla in spatele camionului. Nu a fost vorba de furt de motorina, ci de marfa. Era taiata prelata. Eu am parcat pe primul rand, iar el (n.r.- victima) era pe cel de-al doilea. Nu s-a auzit scandal sau zgomot, dar nu inteleg de ce soferul de frigo care se vede in imagine nu a claxonat, nu a pornit motorul.

Cadavrul era exact in fata cabinei lui ”, a scris Ionut Caluian, sofer de TIR, pe Facebook.

"Nu stiu cum a fost omorat pentru ca nimeni (politie, criminalisti, procuror) nu spuneau nimic si nici nu te lasa sa te apropii. Ce pot sa spun e ca nu se vedea sange pe asfalt, ceea ce ma duce cu gandul ca a fost batut. Inca o data spun: nu s-a auzit niciun zgomot, zarva, harmalaie.

Totusi, o bataie e cu scandal, nu pe muteste ”, a mai scris soferul roman.

" Nu coboara nimeni cand ai probleme. Mi s-a intamplat si mie in Franta, dar nu am putut sa stau auzind cum cotrobaie in vagon. Am coborat urland la ei. Acum realizez ca lucrurile se pot complica ”, a scris si Olimpiu Popa.

Soferii de TIR trag un semnal de alarma. Ei sustine ca parcarile pentru camioane au devenit periculoase in Europa si ca soferii de TIR au devenit o prada extrem de usoara pentru hoti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI