Un șofer din Tecuci a fost împușcat de polițiștii rutieri, după ce a refuzat să oprească la semnalul acestora. Agenții de poliție i-au făcut semn bărbatului să oprească pe un drum județean de lângă Tecuci, știind că acesta nu ar fi trebuit să conducă pentru că permisul îi fusese suspendat în urmă cu câteva luni.

A fugit pe câmp

Polițiștii au făcut semnal de oprire autoturismului, dar bărbatul aflat la volan nu s-a conformat, motiv pentru care agenții au plecat în urmărirea acestuia.

După câţiva kilometri, bărbatul a abandonat maşina la o staţie de carburanţi şi a fugit pe câmp. 

Citeste si: România a confirmat încă două cazuri de variola maimuței. Anunțul CNSU: A fost activat Mecanismul de Protecție Civilă

Poliţiştii l-au urmărit pe bărbat aproximativ 1 km, l-au somat să se oprească, folosind mai multe focuri de avertisment, după care au tras în direcţia lui și l-au împușcat în picior.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Prognoză ANM, 26 septembrie- 9 octombrie 2022. Iată cum va fi vremea în România în următoarele două săptămâni

Șoferul de 25 de ani fugea de Poliție deoarece era drogat și conducea fără permis, fiind cercetat într-un alt dosar penal pentru consum de substanțe interzise la volan.

Bărbatul a iesșit pozitiv la consumul de canabis

Când a fost prins, bărbatul a fost testat şi a ieşit pozitiv la consumul de droguri, canabis mai exact. Acesta a fost dus de către un elicopter SMURD la Galaţi pentru că avea nevoie de îngrijiri medicale. 

Citeste si: Tragedie aviatică în Elveția. Un pilot român s-a stins din viață după ce avionul său s-a prăbușit într-un munte

În maşină se mai afla un alt tânăr, care a fugit şi este căutat de poliţişti. În zonă sunt mai multe filtre. A fost deschis dosar penal pentru conducere fără permis şi pentru condusul sub influenţa substanţelor psihoactive. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si