Close sidebar
Close sidebar

Un sot si o sotie, gasiti mumificati, intr-un ghetar. Cadavrele erau perfect conservate

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un cuplu disparut in urma cu 75 de ani, in masivul Doableretes, Elvetia, a fost gasit de curand, mumificat, intr-un ghetar aflat la 2.615 altitudine, informeaza Adevarul.
Se pare ca cele doua cadavre erau perfect conservate, alaturi de lucrurile pe care le aveau asupra lor, in momentul expeditiei: doua rucsacuri, o sticla, o carte si un ceas.

 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro


Ziarele locale au oferit si detalii despre identitatea celor doi. Se pare ca trupurile inghetate ar apartine unui fost cizmar si o fosta invatatoare, din satul Chandolin. Marcelin şi Francine Dumoulin, in varsta de 40, respectiv, 37 de ani.
Cei doi au fost dati disparuti la data de 15 august 1942, dupa ce au urcat pe munte cu vitele si nu s-au mai intors acasa. Cei sapte copii ai cuplului, ramasi orfani, au ajuns, ulterior, sa fie plasati in familii gazda.

Wowbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI