Starul de la Hollywood și-a exprimat admirația pentru cinematografia românească și a ținut să-l laude pe un actor român.

Armand Assante și Răzvan Vasilescu au fost colegi pe platoul de filmare în urmă cu peste 16 ani.

Armand Assante a jucat în 2006 în filmul  California Dreamin’ ,  comedia neagra a regretatului regizor Cristian Nemescu inspirată dintr-un incident din timpul conflictului bosniac, care a câștigat premiul Au Certain Regard la Cannes, cât și alte 21 de premii internaționale.

Armand Assante despre Răzvan Vasilescu: "Este unul dintre cei mai mari actori din lume"

În cadrul unei conferințe de presă, Armand Assante a elogiat talentul colegului său de platou, actorul Răzvan Vasilescu.

„Îl consider, așa cum am menționat, că este fără îndoială unul dintre cei mai mari actori din lume cu care am lucrat. E uimitor și am fost onorat să lucrez cu el. Oricând aș mai lucra cu el”, a spus actorul american, potrivit Stiri de Buzau.

Despre colaborarea cu actorii și echipa de producție din România, actorul american spune că reprezintă o experiență care i-a produs multe amintiri deosebite.

razvan vasilescu

Razvan Vasilescu, in California Dreamin'

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Lui Armand Assante îi place să filmeze și în afara Statelor Unite: în ultimii ani a turnat în Uzbekistan, Turcia, Italia și Romania, unde a avut în 2016 rolul principal în  The Wanderers  al lui Dragos Buliga, filmat în cele mai izolate și mai frumoase regiuni din țara noastră.

La acel moment, Assante a venit la Brașov pentru a introduce  The Wanderers  în

competiția festivalului Dracula Film.

Armand Assante, în alt film alături de Răzvan Vasilescu

Cine este Armand Assante

Newyorkez get beget, Armand Assante este fiul unui artist american italian și al unui muzician și poet irlandezo-american. Deși se consideră un cetățean al lumii, e încă extrem de apropiat de familia sa din Napoli și din Roma.

Pentru cariera sa diversă și prestigioasă, vedeta a primit, în 2015, premiul pentru întreaga activitate acordat de Festivalul de Film Garden State.

În 1997,  Armand Assante a primit un premiu Emmy la categoria ”cel mai bun actor într-un film de televiziune” pentru felul în care l-a interpretat pe John Gotti, în drama biografică produsă de HBO.

Faima internațională și-o datorează unei pleiade de filme excelente, de la  American Gangster  al lui Ridley Scott, la  The Mambo Kinds  sau  1492, Conquest of Paradise.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În 1990 a primit o nominalizare la Golden Globe pentru performanța din filmul lui Sidney Lumet, ‘ Q & A ’, iar în 1986 a câștigat un premiu special al juriului la  USA Film Festival pentru rolul titular din Belizaire,  The Cajun.

Alte titluri celebre:  Paradise Alley, Little Darlings, Private Benjamin, I, The Jury, Unfaithfully Yours, The Penitent, Fatal Instinct, Trial By Jury, Judge Dredd  și multe alte producții independente.

În televiziune, Assante a fost nominalizat atât pentru un premiu Emmy, cât și pentru un Golden Globe pentru  Jack The Ripper .  În ianuarie 2000, a filmat în Australia un remake al faimosului film  On the Beach  al lui Stanley Kramer care a primit o nominalizare la Golden Globe pentru cea mai bună miniserie.

Deși e recunoscut mai ales ca actor, puțini știu că Assante e și regizor. În 2012 a obținut trofeul pentru cel mai bun scurtmetraj documentar la Gasparilla International Film Festival, în Tampa, Florida cu  Dialogue From the Steppes.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si