Răsturnare inedită de situație aseară, Victor, un tânăr de 19 ani, student la Politehnica București, a reușit să îl detroneze pe cel aflat pe scaunul de campion, în ultimele 2 minute alocate conform regulamentului. După ce, în prima rundă, Victor a extras din cilindru 5000 de lei, în cea de-a doua rundă, norocul i-a surâs și, în ultimele secunde, a reușit să extragă cilindrul ce conținea biletul spre  “Duel”.

Citeste si: Orășenii au ales aseară gimnastica minții, cu Dan Negru, la Kanal D

“Cine este autorul romanului <Ion>?, a enunțat Dan Negru întrebarea care a dus la această răsturnare de situație și care l-a eliminat din competiție pe cel aflat deja pe scaunul de campion. Victor a ocupat astfel scaunul de campion și a mers direct în runda finală, cu suma de 320.000 de lei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ai luat 5000 de lei din primul cilindru… Ai venit așa pe ultimele secunde… Unul dintre voi doi va pleca în runda finală ”, anunța Dan Negru aseară, înaintea “duelului” disputat între cei doi concurenți.

Citeste si: Kanal D, premii la Gala Recunoștinței 2022, organizată de SOS Satele Copiilor

După câteva runde reluate, Victor a reușit să blocheze timpul și să-și securizeze suma de 10.000

de lei, pe care a reușit să o și câștige. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si