Mateus Facio, un student brazilian a continuat să petreacă timp de patru zile fără să-și dea seama că fusese împușcat în cap, atacul lăsând un glonț blocat în creierul său.

Citește și: Gestul șocant la care a recurs o tânără ca să scape de părinți și să se vadă cu iubitul ei! Femeia a folosit un cadavru real ca să își finalizeze planul

Mateus, în vârstă de 21 de ani, a crezut că a fost lovit în cap de cineva care a aruncat o piatră în timp ce petrecea de Revelion la Rio de Janeiro.

El nu s-a gândit la ceva mai grav și nu s-a îngrijorat după ce a văzut că sângerarea s-a oprit rapid.

Împușcat în cap, a continuat să se distreze timp de 4 zile

Mateus Facio  și-a petrecut următoarele patru zile petrecând cu prietenii în cluburi și înotând în ocean- fără să aibă habar de faptul că fusese împușcat în ceafă.

În cele din urmă, tânărul a cerut ajutor medical pentru că brațul drept începuse să se miște involuntar, spasmatic, potrivit Daily Mail.

După ce medicii i-au făcut o examinare CT (Computer Tomograf) au fost îngroziți să găsească un glonț blocat în creierul lui Facio.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Mateus Facio a suferit o intervenție chirurgicală de urgență care i-a salvat viața.

El a stat pe masa de operație timp de două ore și apoi a petrecut două zile la terapie intensivă, studentul fiind acum în curs de recuperare la domiciliul său din Juiz de Fora, sudul Braziliei.

Studentul de 21 de ani a mers la spital abia după ce a parcurs călătoria de 250 de km până acasă, în localitatea Juiz de Fora, timp în care a trebuit să se oprească în mod repetat de la volan din cauza spasmului brațului drept.

Mateus Facio

Mateus Facio, la recuperare după operație

[Sursa foto: Daily Mail]

Facio a relatat ulterior că toată călătoria a durat peste șapte ore, în loc de patru ore și jumătate cât făcea în mod obișnuit.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Neurochirurgul Flavio Falcometa a spus după ce a operat studentul: „O parte a glonțului i-a pătruns în creier, ceea ce a provocat compresie în acea zonă și a dus la mișcările involuntare ale brațului. Dacă ar fi ajuns la câțiva milimetri de locul unde s-a întâmplat, ar fi putut provoca daune mult mai grave și ar fi putut lăsa o parte a corpului paralizată".

„A fost foarte riscant pentru pacient, dar credem că în 20 până la 30 de zile va putea să-și continue viața normală”, spune medicul.

Cum arăta rana de la capul tânărului student:

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si