Close sidebar
Close sidebar

Un student indonezian, considerat drept ”cel mai rău infractor sexual din istoria” Regatului Unit, condamnat la închisoare pe viață

Un student indonezian - considerat drept ”cel mai rău infractor sexual din istoria” Regatului Unit - a fost condamnat luni la închisoare pe viaţă, după ce a fost găsit vinovat de violarea a zeci de bărbaţi pe care i-a drogat la ieşirea din cluburi de noapte, relatează AFP.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Reynhard Sinaga, în vârstă de 36 de ani, a fost găsit vinovat de un tribunal din Manchester, în nord-vestul Angliei, de violarea şi agresarea sexuală a 48 debărbaţi în perioada 2015-2017, a anunţat parchetul într-un comunicat.

Însă poliţia a estimat numărul victimelor acestuia- pe care le filma cu telefonul- la aproape 200.

El a fost condamnat la ispăşirea a cel puţin 30 de ani de închisoare.

Citeste si: Senatorul Daniel Zamfir, reacție dură în cazul femeii arse de la Spitalul Floreasca: "Băi, mizerabililor!"

Citeste si: VIDEO| Momentul în care un înotător îi fură unei sportive una dintre crucile aruncate în mare de Arhiepiscopul Tomisului

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Acest student la geografie îşi aborda victimele- bărbaţi tineri beţi- la ieşirea din cluburi de noapte în centrul Manchesterului.

El îi atrăgea la locuinţa sa, le propunea să-i găzduiască sau să bea un pahar, le dădea sedative, ”probabil GHB”, potrivit parchetului, şi îi viola pe când erau inconştienţi.

El a fost denunţat de una dintre victimele sale, un bărbat în vârstă de 18 ani, care şi-a recăpătat cunoştinţa în timp ce era violat şi a reuşit să fugă după ce i-a luat telefonul violatorului.

În cursul anchetei, forţele de ordine au găsit imagini cu aceste relaţii sexuale echivalând 252 de DVD-uri, care surprind violurile, inclusiv un viol de opt ore. Aceste imagini le-au permis anchetatorilor să îl interogheze pe Reynhard Sinaga, care afirma că era vorba despre relaţii consimţite.

Citeste si: Momente de panică la metrou. Călători atacați și înjurați de o femeie

El păstra obiecte care le-au aparţinut victimelor drept ”trofee” şi ”a părut să-i facă plăcere să trimită înregistrări video tribunalului”, a precizat parchetul, care l-a catalogat drept ”cel mai rău infractor sexual cunoscut din istoria” Regatului Unit.

Judecătoarea Suzanne Goddard a insistat, la citirea verdictului, asupra faptului că el ataca ”bărbaţi tineri care veneau la oraş şi care nu voiau decât să petreacă o seară plăcută cu prietenii lor”.

”Una dintre victime v-a descris drept un monstru. Amploarea şi enormitatea infracţiunilor dumneavoastră confirmă această descriere”, a apreciayt ea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI