Close sidebar
Close sidebar

Un suspect in atentatul cu duba de la Barcelona, arestat

Un suspect in atentatul cu o duba, la Barcelona, a fost arestat, potrivit postului public spaniol de televiziune RTVE, relateaza The Associated Press.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

RTVE a anuntat joi seara ca un barbat a fost arestat la câteva ore dupa ce o duba a intrat in multime in cartierul turistic Las Ramblas.

Politia nu a confirmat aceasta arestare.

Potrivit agentiei private EPA; politia cauta un barbat pe nume Driss Oukabir.

Acest barbat este suspectat ca a inchiriat duba in legatura cu atentatul.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Era neclar daca este vorba despre persoana arestata.

Potrivit RTVE, anchetatorii cred ca au fost folosite doua dube- una in atentat, iar cealalta in vederea unei evacuari.
Potrivit unui post local, barbatul arestat s-a baricadat intr-un bar, inconjurat de politie.

Postul Tv3 a anuntat ca un pasaport spaniol al unei persoane de origine marocana a fost gasit la locul atacului, soldat cu cel putin un mort potrivit politiei.

Politia a inconjurat barul- Rey de Istanbul-, potrivit acestui post..

Insa fortele de ordine nu au confirmat ca au inconjurat vreun suspect.

Editia din Barcelona a ziarului El Pais a scris anterior ca politia cauta cel putin un suspect inr-un bar, fara sa precizeze numele localului.

In paralel, un reprezentant al Guvernului regional a anuntat ca toate festivitatile publice programate la Barcelona au fost suspendate temporar.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI