Close sidebar
Close sidebar

Un tanar a intrat in mare si dupa 5 minute a iesit cu picioarele pline de sange

Un tanar din Melbourne a trecut prin clipe groaznice in timpul unei simple bai facute in mare: picioarele lui erau pline de sange din cauza unor “mici creaturi marine”

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sam Kanizay, in varsta de 16 ani, a intrat, ca in fiecare zi, in mare pentru a inota, insa la un moment dat a fost nevoit sa iasa de urgenţa din apa. Picioarele sale erau pline de sange.

“Iniţial, nu mi-am dat seama despre ce este vorba. Avem sange si nisip peste tot. Abia cand am ajuns la spital am realizat cat de grava era situaţia”, a povestit tanarul, conform The Guardian.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Medicii au ramas socati de felul agresiv in care micile creaturi i-au atacat pielea: “Credem ca este vorba despre paduchi de mare”.

Paduchii de mare sunt de marimea unui bob de orez si nu se gasesc in Marea Neagra. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI