Potrivit unui comunicat al poliției, nenorocirea s-a produs lângă satul Rudnea-Hociînska din regiunea ucraineană Jîtomîr. Ignorând indicatoarele restrictive, o familie din localitate a intrat cu mașina într-o zonă minată. În fața semnelor care indicau accesul interzis și avertizau asupra prezenței minelor, șoferul a decis să meargă singur mai departe pe drumul de pământ, ridicând bariera.

Bărbatul a ignorat semnele, iar mașina sa a lovit o mină

Din păcate, mașina a lovit o mină și a explodat, iar tânărul de 23 de ani a murit pe loc. Polițiștii au făcut apel către localnici și nu numai să respecte regulile de siguranță și au reamintit că este permis accesul în pădurile din regiune, cu excepția zonelor aflate la 20 de kilometri de granița cu Belarus și a zonelor ocupate.  "Fii prudent și atent! Învățați copiii regulile de siguranță", a îndemnat poliția din Jîtomîr, în urma tragediei.

Citește și: Joe Biden vine în Europa. Președintele este așteptat duminică în Marea Britanie, înainte de summitul NATO

În fața semnelor care indicau accesul interzis și avertizau asupra prezenței minelor, șoferul a decis să meargă singur mai departe.

În fața semnelor care indicau accesul interzis și avertizau asupra prezenței minelor, șoferul a decis să meargă singur mai departe.

[Sursa foto: zt.npu.gov.ua]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mașina a lovit o mină și a explodat, iar tânărul de 23 de ani a murit pe loc.

Mașina a lovit o mină și a explodat, iar tânărul de 23 de ani a murit pe loc.

[Sursa foto: zt.npu.gov.ua]

O filmare distribuită masiv de ruşi pe conturile de  Telegram  arată mai mulţi soldaţi ucraineni pe frontul de sud, în timpul unui atac dinspre satul Peatîhatkî, aflat la 41 km sud est de orașul Zaporojie.

Scene cumplite pe frontul de sud

Potrivit imaginilor cel puţin 9 soldaţi fug spre tranşee. La un moment dat un soldat sare în şanţ şi detonează o mină anti-personal care declanşează explozii în lanţ.

Potrivit bloggerilor militari ruşi, imaginile filmate de o dronă a batalionului Sudoplatov pe 7 iulie arată "un asalt sinucigaş" al ucrainenilor care au fost atraşi într-o "ambuscadă".

Citește și: Şase persoane au fost ucise într-o explozie la o fabrică din Rusia

 Un soldat sare în şanţ şi detonează o mină anti-personal care declanşează explozii în lanţ.

 Un soldat sare în şanţ şi detonează o mină anti-personal care declanşează explozii în lanţ.

[Sursa foto: Telegram]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Forţele ruse şi-ar fi minat propriile tranşee iar apoi s-au retras, momindu-i pe ucraineni să înainteze. Potrivit imaignilor, soldaţii Kievului aleargă spre şanţ şi se adăpostesc în el de focul inamic până când un soldat sare pe o mină. Imediat urmează mai multe explozii iar o coloană de fum se ridică din tranşee. Bloggerul militar rus Romanov susţine că forţele ucrainene au suferit mai mulţi morţi şi răniţi în asaltul respectiv. Cu toate acestea, potrivit experţilor militari de la Institutul pentru Studiul Războiului, ucrainenii presează pe frontul de sud, unde au continuat să avanseze pe 9 iulie în zona de graniţă dintre regiunile Donețk şi Zaporojie. Oficialii militari ucraineni au raportat că forțele ucrainene au continuat operațiunile de contraofensivă și focul de contra-baterie în direcția Berdiansk. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si