Close sidebar
Close sidebar

Un tanar a vrut sa-si omoare tatal si l-a aruncat de la balcon! Batranul se zbate acum intre viata si moarte!

Un tanar ar fi incercat sa isi ucida tatal dupa o cearta. L-a impins de la balcon, iar bietul batran are slabe sanse de supravietuire. Va avertizam.. urmeaza imagini si informatii cu un puternic impact emotional.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Scenele care iti dau fiori au fost filmate de un taximetrist care observase un barbat atarnat de balustrada unui balcon de la etajul al treilea. In imagini se vede  un alt barbat, fiul victimei, aflat in interiorul apartamentului. In loc sa-si ajute tatal, acesta face un gest socant.

Socati, trecatorii au sunat la 112, iar o ambulanta l-a transportat pe batran la spitalul din Roman. Lovitura a fost crunta. Victima are plamanii perforati si mai multe coaste rupte, asa ca medicii sunt rezervati in privinta sanselor lui de supravietuire.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Intre cei doi, tata si fiu, scandalul ar fi izbucnit de la bani, au povestit, ulterior, vecinii. Cand tanarul a devenit violent, batranul, speriat, ar fi incercat sa fuga din calea lui, insa agresorul a blocat usa apartamentului. Atunci, omul ar fi incercat sa escaladeze balconul si sa strige dupa ajutor.

Agresorul a fugit, iar politia a deschis un dosar penal pentru tentativa de omor si l-au dat in urmarire nationala.

Se pare ca are antecedente. In trecut ar fi facut puscarie pentru fapte de violenta comise in capitala.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI