Close sidebar
Close sidebar

Un tânăr de 15 ani, oprit cu focuri de armă de polițiștii din Constanța după ce a furat o mașină și a făcut un accident

Un tânăr de doar 15 ani din Fetești i-a uimit pe oamenii legii cu numărul mare de infracțiuni comise în timp scurt. El a putut fi prins doar după ce polițiștii au apelat la armamentul din dotare.

Sorin Negru,

Șoferul nu a oprit nici la semnalele Poliției Rutiere

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cumul incredibil de infracțiuni comise de un minor de 15 ani din Ialomița care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Citeste si: Accident înfiorător pe DN 2, în județul Neamț. Doi copii și doi adulți au murit pe loc

Tânărul a furat o mașină din Fetești, a alimentat într-o benzinărie fără să plătească și apoi a făcut un accident în județul Constanța, după care a fugit de la fața locului.

Șoferul nu a oprit nici la semnalele Poliției Rutiere, a condus pe sensul opus de mers, iar abia după 2 km a putut fi oprit de polițiști cu focuri de armă, potrivit Ziua de Constanta.

Ce a transmis Poliția din Constanța

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2A s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, dintre care unul a părăsit locul faptei.

Citeste si: Accident dramatic în Austria: 3 victime, printre care și o româncă. Ce pedeapsă revoltătoare a primit șoferul

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Echipajele de poliție au observat autoturismul în cauză circulând pe DN 2A, plecând în urmărirea acestuia.

Conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţiştilor, ci și-a continuat deplasarea, conducând pe sensul opus de mers, punând în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic., informează IPJ Constanța. 

Citeste si: Accident rutier dezastruos: o copilă de 13 ani a murit

După aproximativ 2 kilometri, după efectuarea somațiilor legale în mod repetat, unul dintre polițiști a folosit armamentul din dotare, efectuând 2 focuri de armă în plan vertical, fără a produce pagube. 

Persoana în cauză a fost imobilizată, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că este vorba despre un minor, de 15 ani, din județul Ialomița, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Potrivit sursei citate, totodată, în urma cercetărilor s-a constatat faptul că minorul a furat autoturismul în cauză, din municipiul Fetești, județul Ialomița, iar ulterior a alimentat într-o benzinărie, de unde a plecat, fără să plătească, iar apoi s-a deplasat în județul Constanța, fără a avea o destinație.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și furt calificat.

Acesta a fost predat polițiștilor din cadrul I.P.J. Ialomița, în vederea continuării cercetărilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI