Scene dramatice au avut loc pe un teren de fotbal, duminică, în județul Timiș. Un băiat de doar 16 ani și-a pierdut viața în timp ce juca fotbal alături de mai mulţi prieteni.

Citește și: Spitalele din România se pregătesc de război! Raed Arafat a explicat de ce s-a luat această decizie: „Este obligatoriu”

Tragedia a avut loc în localitatea Biled de lângă Timișoara.

Băiatul avea probleme cardiace, fiind chiar operat pe cord.

Cu trei zile în urmă, o tragedie similară a avut loc în județul Bistrița, un copil de 13 ani pierzându-și viața în timpul antrenamentului de fotbal.

Tragedie pe terenul de fotbal, în Timiș

Băiatul de 16 ani din Timiș juca o partida amicală împreună cu mai mulți tineri, când s-a prăbușit brusc, ca secerat, la pământ, potrivit Opinia Timisoarei.

Coechipierii au sunat imediat la 112 să ceară ajutor. La stadion a sosit de urgență un echipaj medical, iar doctorii s-au chinuit să-l readucă în simțiri, aplicând manevrele de resuscitare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit sursei citate, medicii l-au transportat de urgență pe băiat la spital în Timișoara, însă inima acestuia încetase să mai bată.

Ce a transmis IPJ Timiș

”La data de 25 februarie a.c., poliţiştii Secţiei 3 Rurale Sânandrei au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că în momentul în care se juca fotbal cu mai mulţi tineri, un minor ar fi leşinat pe terenul de sport de pe strada Castanilor din localitatea Biled, rămânând în stare de inconştienţă.

Poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un minor, în vârstă de 16 de ani, căruia echipajul medical prezent la faţa locului îi efectua manevrele de resuscitare”, a transmis IPJ Timiş.

Băiatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, însă din acesta a decedat.

Potrivit anchetatorilor, adolescentul avea probleme cardiace fiind chiar operat pe cord, în trecut. În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

O tragedie similară, cu trei zile mai devreme

O tragedie similară a avut loc miercuri în localitatea Maieru, din județul Bistrița, unde un copil în vârstă de 13 ani a decedat în urma unui antrenament de fotbal, pe un teren de sport din comună.

În acest caz au intervenit două echipaje SMURD, care l-au găsit pe băiat în stop cardio-respirator.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

În jurul orei 20:00, copilul ar fi consumat 3 băuturi energizante, i s-a făcut rău, intrând în stop cardio-respirator.

Din păcate, manevrele de resuscitare aplicate s-au dovedit fără succes. Echipajele medicale au declarat decesul copilului.

„La locul solicitării au fost direcționate echipajul de prim ajutor SMURD la Stația de Pompieri Sângeorz-Băi și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

Paramedicii sangeorzeni au găsit băiatul în stop cardiorespirator și au început imediat aplicarea protocolului de resuscitare, continuat și la sosirea echipajul cu medic", a transmis ISU Bistrița.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si