Close sidebar
Close sidebar

Un tanar de 17 ani a ramas paralizat dupa ce un barbat drogat l-a atacat in plina strada. I-a infipt o foarfeca in gat - Video cumplit

O inregistrare extrem de dura a fost data publictatii si preluata de toata presa internationala. Este vorba de un incident care a avut loc pe o strada din Liverpool si caruia i-a cazut victima un tanar de 17 ani.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Joseph Giblin a ramas paralizat partial dupa ce a fost injunghiat cu o foarfeca de catre o persoana de 38 de ani cunoscuta de politisti ca fiind o persoana extrem de violenta.

Gary Gilbertson este cunoscut caun betiv si un drogat notoriu si are la activ 89 de condamnari printre care se numara atacuri la persoana, batai si detinere de arme albe.

Imaginile surprinse il prezinta pe Gilbertson care se ia din senin de un grup de pusti, iar cand acestia riposteaza, barbatul de 38 de ani scoate forfecuta si il loveste din plin in gat pe tanarul de 17 ani.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Acesta a avut nevoie de patru saptamani de spitalizare, dar medicii nu au reusit sa il recupereze 100%, el ramanand cu o paralizie partiala pe partea dreapta.

Agresorul le-a declarat politistilor ca nu isi mai aduce aminte nimic din cele intamplate pentru ca a fost batut cu bestialitate de colegii tanarului si pentru ca era sub influenta drogurilor.

O ancheta s-a deschis in acest sens, iar barbatul urmeaza sa fie prezentat Justitiei pentru a fi judecat pentru faptele lui, noteaza cei de la dailymail.co.uk

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI