În această după-amiază, un accident s-a produs pe drumul județean 154, în localitatea Mărişelu din judeţul Bihor. 

Potrivit primelor date de la locul accidentului, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani și o motocicletă condusă de un tânăr de 21 de ani, s-au ciocnit.

Care este starea motociclistului?

În urma evenimentului, motociclistul a fost rănit.

Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. El nu a putut fi testat din cauza stării în care se afla. La spital urmează să îi fie recoltate probe de sânge.

„La faţa locului, în urma verificărilor, poliţiştii au constatat că motocicleta era neînmatriculată, iar conducătorul acesteia nu deţine permis de conducere”, informează Poliţia judeţeană Bihor.

Șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost unul negativ. Polițiștii continuă în acest moment cercetările, pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările producerii accidentului.

Un vehicul militar a fost implicat într-un accident rutier pe autostrada A2

Sâmbătă după-amiază, un vehicul militar a fost implicat într-un accident rutier, pe Centura Capitalei. În carambol au fost implicate cinci mașini. Un autovehicul a fost proiectat pe contrasens, intrând în coliziune cu o autospecială militară.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Evenimentul s-a produs sâmbătă, 27 mai, în jurul orei 15:27. 

„Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB, Splaiul Unirii, la intersecţie cu autostrada A2, s-a produs un accident rutier între mai multe autovehicule, printre care şi un vehicul militar.

La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii rutieri din Popeşti Leordeni, care au constatat faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu alte trei autoturisme, care se deplasau pe acelaşi sens de mers, împrejurare în care unul dintre acestea  a intrat în coliziune  cu o autospecială militară, care se deplasa din sens opus”, informează Poliţia judeţeană Ilfov. 

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest

O persoană a fost rănită, fiind transportată de un echipaj medical la un spital din Bucureşti.

Șoferii implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost unul negativ.

„Poliţiştii rutieri din Popeşti Leordeni efectuează activităţi specifice, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, precizează IPJ Ilfov.

Citește și: Opt persoane au fost transportate la spital în urma unui accident rutier în Mehedinți

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si