Close sidebar
Close sidebar

Un tanar de 22 de ani a suferit o amputatie la picior, dupa producerea unui accident rutier grav

Un grav accident rutier s-a produs, duminica, in comuna argeseana Micesti, unde un tanar in varsta de 22 ani a suferit o amputatie la picior dupa ce autoturismul pe care il conducea a intrat intr-un stalp de electricitate de pe marginea drumului.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de PolitieJ udetean Arges, accidentul a avut loc intr-o curba, pe Drumul National 72, in comuna Micesti.

Politistii au stabilit ca soferul a pierdut controlul volanului intr-o curba, autoturismul a intrat in parapetul de pe marginea drumului, de unde a ricosat intr-un stalp de electricitate.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

In urma impactului, barbatul a suferit o amputatie la piciorul stang, iar piciorul drept i-a fost fracturat. El a fost scos din masina distrusa de catre echipajele de descarcerare ale ISU Arges.

Sursa: News.ro
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI