Close sidebar
Close sidebar

Un tânăr de 24 de ani a murit în timp ce fugea după un hoț, în Constanța

Bărbatul încerca să recupereze un telefonul mobil. Tânărul a fost martorul unui furt și a vrut să facă dreptate în acest caz.

Diana Bostan,

Tânăr mort Constanța

[Sursa foto: Republica Constanța]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un tânăr în vârstă de la 24 de ani și-a pierdut viața în timp ce încerca să ajute o femeie. Acesta a fost martorul unui furt și a încercat să recupereze telefonul mobil.

Acesta a căzut pe asfalt și a decedat

Tânărul se afla în una din cele mai aglomerate piețe din Constanța. Acesta a văzut cum telefonul unei femei a fost furat. Femeia era vânzătoare la o tarabă.

Acesta a alergat după hoț, pentru a-l prinde, însă și-a pierdut viața. Din primele informații, tânărul suferea de afecțiuni cardiace. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Unul dintre martori au sunal la 112, dar tânărul a murit în drum spre spital.

Citeste si: VIDEO| Cinci alpiniști au fost uciși de o furtună pe Muntele Elbrus

Medicii n-au mai putut face nimic pentru a-l salva

”Radu avea în jur de 24-25 de ani și era un super băiat. Ajuta oamenii din Tomis III cu diferite treburi, fără să aștepte ceva în schimb. Era un băiat cuminte și educat, chiar dacă viața nu a fost prea fericită pentru el, acesta trăind mai mult pe străzi.

În ultimul timp, reușise să își închirieze o casă și locuia acolo. Din păcate, a decedat la spital, în încercarea de a ajuta un om”, a declarat unul dintre martori.

Citeste si: Accident de muncă îngrozitor: Un bărbat a murit pe platforma industrială unde lucra.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI