Un tânăr din Neamț a murit după ce a căzut de pe bicicletă în timp ce se deplasa pe o stradă din localitatea Tazlău, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, citat de Agerpres.

Medicii nu au mai putut să-l salveze pe bărbat

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un tânăr de 27 de ani, din Tazlău se deplasa pe o bicicletă, în aceeaşi localitate, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare căzând pe partea carosabilă, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul cercetării penale"

, se precizează într-o informare transmisă de IPJ Neamţ.

Citește și: A murit Ionuț, tânărul de 31 de ani care a stat în comă, în urma unei dureri de măsea

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tânărul nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de un echipaj medical care a intervenit la faţa locului.

Tânărul nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de un echipaj medical care a intervenit la faţa locului

[Sursa foto: PixaBay]

Tânărul nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de un echipaj medical care a intervenit la faţa locului, fiind declarat decesul. Poliţiştii continuă cercetările într-un dosar de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Potrivit unor surse, accidentul s-a produs în contextul în care biciclistul ar fi suferit o criză de epilepsie, conform Observator.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si