Close sidebar
Close sidebar

Un tanar de 28 de ani a fost declarat mort din greseala si inchis intr-un congelator mortuar. In cele din urma, el a decedat

Un tanar in varsta de 28 de ani din Africa de Sud a fost declarat mort in urma unui accident de masina. Trupul lui a fost trimis la morga, unde a stat 2 zile pana cand medicii au descoperit ca tanarul avea puls.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Stiati ca exista parti ale corpului care supravietuiesc si 72 de ore de la deces? Un medic legist explica si de ce avem impresia ca unghiile cadavrelor cresc

Msizi Mkhize a fost lovit de o masina in timp ce se intoarcea acasa noaptea tarziu. Paramedicii au crezut ca barbatul este mort si l-au bagat intr-un congelator mortuar unde a stat doua zile, pana cand familia a venit sa ridice trupul.
Cand au deschis frigiderul, medicii au descoperit ca barbatul avea puls si a fost transportat de urgenta la spitalul Mahatma Gandhi. Din pacate cadrele medicale de aici nu au reusit sa ii salveze viata barbatului, care a decedat la 5 ore dupa ce a fost adus la spital.
Parintii tanarului sunt devastati de cele intamplate.

Msizi Mkhize a fost lovit de o masina in timp ce se intoarcea acasa noaptea tarziu.

Paramedicii au crezut ca barbatul este mort si l-au bagat intr-un congelator mortuar unde a stat doua zile, pana cand familia a venit sa ridice trupul.

Cand au deschis frigiderul, cei de la morga au descoperit ca barbatul avea puls si a fost transportat de urgenta la spitalul Mahatma Gandhi.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Din pacate cadrele medicale de aici nu au reusit sa ii salveze viata barbatului, care a decedat la 5 ore dupa ce a fost adus la spital. Parintii tanarului sunt devastati de cele intamplate, relateaza Daily Mail.

Citeste si: Un barbat acuzat ca a violat si ucis o fetita de 4 ani a fost linsat public

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI