Close sidebar
Close sidebar

Un tânăr din Argeș s-a dezbrăcat, s-a suit pe bloc, iar ce a făcut e INIMAGINABIL! Polițiștii sunt în stare de ȘOC! Au sunat de urgență la medic!

Un tânăr complet dezbrăcat striga măscări la trecători, de pe terasa unui bloc din centru, la Câmpulung. Poliţiştii au chemat imediat medicii.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Miercuri dimineaţă, Poliţia Câmpulung a fost sesizată că un bărbat dezbrăcat este pe terasa de la etajul unu a blocului 19 de pe strada general Grecescu şi că ar intenţiona să se arunce în gol, scrie Ziarul Argeşul.

Mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi o ambulanţă au apărut la faţa locului. Bărbatul, un tânăr, sfida gerul de afară şi ocăra trecătorii care-l priveau şocaţi.

Poliţiştii au reuşit să-l convingă pe tânăr să coboare de la terasă şi să se urce în ambulanţă. Apoi l-au identificat.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Acesta înşira cuvinte neinteligibile şi nu părea să aibă intenţii sinucigaşe, iar oamenii legii au reuşit să-l coboare de pe terasă şi să-l urce în ambulanţă. Apoi l-au identificat.

Tânărul se numeşte Răzvan George R., are 28 de ani, şi nu locuia în blocul pe care se urcase gol, venind acolo în vizită la un prieten, împreună cu care s-a îmbătat serios.

Tânărul a fost amendat cu 200 lei, apoi transportat la secţia de psihiatrie a spitalului din Câmpulung.

El urmează să fie testat pentru a se stabili dacă, în afară de alcool, nu consumase cumva şi substanţe interzise.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI