Close sidebar
Close sidebar

Un tanar din Bacau, tatal a patru copii, a fost injunghiat mortal de propriile rude. Tanarul refuzase sa le dea acestora banii pe care ii castigase la munca in strainatate

Un tanar in varsta de 27 de ani din localitatea Comanesti, judetul Bacau, tatal a patru copii, a avut parte de un sfarsit tragic. Abia intors de la munca din strainatate, tanarul a fost injunghiat mortal de un unchi caruia a refuzat sa ii dea banii pe care ii stransese.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Victima abia venise din strainatate cu sotia si cu cei patru copii. Pe seara, tanarul s-a dus la unchiul sau, in varsta de 42 de ani, unde erau adunate mai multe rude pentru a-l sarbatori pe unul dintre ei.

Dupa cateva pahare de vin, unchiul i-a cerut nepotului o suma mare bani, pe care acesta o avea la el. Cum tanarul a refuzat categoric, unchiul a luat un cutit de pe masa si l-a injunghiat in picior. Victima a reusit sa fuga, insa, dupa vreo 200 de metri, langa un stalp, a picat lat.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Un vecin l-a vazut cazut si a sunat la 112. Dupa ce a fost stabilizata, victima a fost transferata la spitalul orasenesc din Comanesti, insa, la scurt timp a murit, din cauza pierderii masive de sange.

La spitalul din Comanesti au mai ajuns si alte doua persoane ranite usor, dupa ce au incercat sa il apere pe tanarul care a fost ucis.

Unchiul,  tata a 11 copii, este acuzat de omor si, cel mai probabil, dupa audieri va fi retinut, relateaza observator.tv.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI