Close sidebar
Close sidebar

Un tanar din Campulung, disparut de 2 saptamani in Suedia. "Mi-a spus ca e in pat, se odihneste. De atunci nu mai stim nimic de el", spun rudele disperate

Un tanar din Campulung este cautat de familie, dupa ce in urma cu doua saptamani a fost lasat singur in aeroportul din Suedia pentru a se reintoarce in tara.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma unui anunt pe care il gasise pe Internet, baiatul plecase in strainatate sa castige bani. Acolo, se ocupa cu distributia materialelor publicitare. Vazand ca are un comportament ciudat, angajatorii i-au cumparat bilet de avion si l-au trimis acasa. Nu a ajuns inca nici pana azi la familia sa.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

De pe data de 3 octombrie, familia nu mai stie nimic de soarta tanarului.
Contactata de redactorii Sursata.ro, sora tanarului, Alexandra Stefania, a povestit ca Serban Nicolae Marian avea probleme psihice care au aparut in urma unei depresii.

”Ultima data cand am vorbit a fost pe data de 3 octombrie. Mi-a spus ca e in pat, se odihneste. De atunci nu mai stiu nimic de el.
Astazi, am reusit sa-l contactez pe cel care i-a gasit de lucru si sa aflu ca l-a trimis in tara.
Au trecut doua saptamani de cand a fost lasat in aeroport. Mi-e teama ca ceva rau i s-a intamplat.

El urma un tratament. Lua doar 2 pastile, una dimineata si una seara. Cand se intampla sa uite sa-si ia tratamentul, comportamentul lui se schimba. Vorbea mult si uita cine este.
In rest, era un om normal. Inainte sa plece in strainatate a lucrat la o firma de cablaje si ca agent de paza la o firma de securitate.
Tatal nostru a murit cand era foarte tanar iar noi, trei frati, am ramas doar cu mama.

In ultima perioada, pentru ca eu si sora mea ne-am creat un drum in viata, ramasese la Campulung doar el si mama. E disperata, ca noi toti de altfel. Va rog ajutati-ne sa-l gasim”.

”Disparut din Malmo Suedia dupa data de 2 octombrie 2017. Avea bilet sa vina spre Romania dar nu a ajuns.

Daca a fost vazut de cineva va rog frumos sa ma contactati. Nu vreau glume sau sperante false. Numele lui este Serban Nicolae Marian, varsta 21 de ani, inaltime 1.70 si 60 de kg.
(Din cauza tratamentului pe care sigur nu l-a luat poate avea repercusiuni: vorbeste foarte mult si are schimbari de personalitate, uita cine este )”
-  acesta este mesajul pe care Alexandra l-a postat pe Facebook pentru a-si gasi fratele.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI