Close sidebar
Close sidebar

Un tanar din Cluj si-a prezentat lucrarea de licenta pe ritm de rap! Cum au reactionat profesorii

„Buna ziua, astazi vom face ceva mai diferit/ Nu-i genul de prezentare cu care v-ati obisnuit” Au au sunat primele rime ale tanarului care avea sa isi uimeasca profesorii. Gavril Mihai Cristian, student la Facultatea de stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, la specializarea marketing a avut o prezentare mult diferita de ceea ce a colegilor sai. El si-a prezentat lucrarea in versuri, pe muzica. Cadrele didactice l-au filmat si l-au postat pe o retea sociala, potrivit adevarul.ro.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Buna ziua, astazi vom face ceva mai diferit, Nu-i genul de prezentare cu care v-ati obisnuit, Vorbim de marketing si branding personal,  dar nu oricum, ci in domeniul musical.. Am ales tema datorita inclinatiei spre arta, Prin tot ce fac vreau sa pun tara pe harta..”, a continuat entuziasmat Mihai. intreaga lucrare a fost prezentata in ritm de hip hop, folosindu-se coloana sonora a piesei lui Jay Sean „Ride it”.

Profesorii Reprezentantii departamentului de Marketing au postat pe pagina lor oficiala de Facebook un video cu prezentarea tanarului.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

„Sprijinim initiativele originale ale studentilor nostri, chiar si in timpul sustinerii lucrarilor de licenta. Frumoase versuri, Mihai -Giemsi”, au spus ei. Coordonator lucrarii este profesorul univeristar doctor Marinela Gheres.Tema lucrarii este legata de brandingul personal in muzica.

„In termeni teoretici Rap-ul vine de la Rhythm and Poetry, dar eu l-am considerat inca de la inceput, cea mai buna modalitate prin care sa imi eliberez sufletul si mintea.

Am fost si inca sunt o persoana mai retrasa, linistita, care s-a ferit de anturaje gresite, care si-a vazut de drum si care a vazut in muzica un refugiu, tocmai de aceea urmatorul meu album se va numi „Refugiu” si va fi destinat celor care asculta muzica pentru a se regasi, dar nu numai”, spune Mihai intr-un interviu.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI