-M-a pus cu fata la masina, m-a incatusat si au incepuit niste lovituri din care eu mi-am pierdut cunostinta.

Soferul face acuzatii dure: bataia ar fi inceput in strada, cu bocancii, si ar fi continuat in sectie, cu scaunul, sub ochii altor politisti, care nu ar fi intervenit.

-La sectie m-am trezit in niste palme, ce ma te precaci?  De cate ori ati ledsinat in sectie? De doua ori.

Victima sustine ca semnele luptei ar fi si pe bratele unuia dintre agenti.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din mainile oamenilor legii, tanarul a ajuns direct in ale medicilor, asa ca nu a apucat sa depuna o plangere.

Sa existe oare un sambure de adevar in cele spuse? Scenariul seama izbitor cu un alt caz filmat la Stirile Kanal D, anul trecut, vizati fiind tot agenti ai aceleasi sectii de politie.

Si atunci, ca si in cazul de acum, ambii soferi au fost si amendati cu sume uriase, motivul afisat fiind acelasi.

CATALIN DOCHIA IPJ -  la solicuitarea echipajului  de a se legitima acesta  arefuzat sui a deventi recaclictrant si a inceput sa adreseze injurii si obscene agentuilor de polkitie.

Sunt imagini surprinse in ianuarie 2016, cand alti doi agenti ai sectiei 3 de politie au fost filmati cum iau la pumni un om al strazii, apoi il trantesc intr-un maldar de zapada.

La fel ar fi facut si-n cazul unui taximetrist.
Contactati telefonic, cei din IPJ au spus ca toate sesizarile primite de-a lungul timpului au fost verificare de catre biroul intern si trimise catre parchet.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si