Un tânăr de 27 de ani din Prahova a fost înjunghiat în stradă de vecinul pe care-l atenționase că circulă cu viteză prea mare cu mașina prin sat.

Își atenționase vecinul că circulă cu viteză prea mare

“Cel înjunghiat s-ar fi oprit și i-a zis lui celălalt că merge cu viteză pe aici, prin sat, ăla înjunghiat a plecat spre casă, asta i-a trimis pe telefon înjurături și de aici s-au luat.”,

a spus Ion Tudor, martor.

La vederea celor întâmplate, martorii au fost cei care au sunat la 112. Un echipaj de la ambulanță a sosit imediat și a preluat bărbatul de 27 de ani.

Citeste si: Crimă șocantă: o profesoară a ucis o copilă de nouă ani

Tânărul a fost salvat după mai multe operații

Tânărul a fost salvat de medici, dar după mai multe operații. Agresorul acestuia a fost arestat pentru tentativă de omor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Atacul s-a produs în centrul localității Ghighiu. Un agent de securitate care locuiește în sat a povestit că se întorcea de la muncă spre casă când a văzut scandalul dintre cei doi tineri.

„Multiple plăgi produse prin înjunghiere. Plăgile de la nivelul toracelui erau penetrante, interesau ambii plămâni”, a declarat dr. Violeta Tănase, purtător de cuvânt SJU Prahova.

Citeste si: Un tânăr și-a înjunghiat mortal tatăl. Agresorul se află în custodia polițiștilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si