Bărbatul, în vârstă acum de 45 de ani, ”dispăruse” în mod misterios în anul 1998, fără să lase vreo urmă. Familia sa l-a căutat fără rezultat ani de zile.

Citește și: VIDEO- Bărbat scos din pământ, după 4 zile de când a fost îngropat de viu: „Au auzit un strigăt de ajutor”. Tânărul de 18 ani care i-a făcut asta, suspect într-un alt caz de groază

La momentul dispariției sale, Omar Bin Omran avea doar 17 ani. Nu s-a mai știut nimic despre el după ce se afla în drum spre o școală vocațională.  

Familia lui Omran a spus că nu a încetat niciodată să-l caute. Mama lui a murit în 2013 și dorința ei înainte de moarte a fost ca autoritățile să-i găsească fiul, potrivit The National.

A stat închis aproape 27 de ani

Omar Bin Omran a fost găsit în casa unui vecin, percheziţionată de jandarmi în urma unui denunţ pe reţele de socializare.

Familia lui bin Omran a fost cea care alertat forțele de securitate după ce fratele suspectului a sugerat pe rețelele de socializare că fratele său a fost implicat în răpire.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Omar Bin Omran

Omar Bin Omran, tânăr și adult

[Sursa foto: Twitter]

În toți cei 26 de ani, bărbatul s-a aflat la doar 100 de metri de casa sa, în subsolul grajdului care i-a fost celulă.

După salvarea sa, Omran a spus că obișnuia să-și vadă familia de la fereastra pivniței, dar nu a putut să ceară ajutor, deoarece a fost "sub un fel de vrajă” de presupusul său răpitor, a informat presa locală.

Răpitorul lui Omran este un bărbat de 61 de ani care locuia singur. Acesta a fost arestat, potrivit Procuraturii din Djelfa, scrie New York Post.

Omar a fost dus la un centru medical pentru tratament- atât fizic, cât și psihologic, în timp ce suspectul va merge în judecată pentru „crimă odioasă”, a spus biroul procurorului general.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Presupusul răpitor al adolescentului a fost, de asemenea, acuzat că a ucis câinele celui răpit- văzut în fotografiile cu Omran în anul în care acesta dispărut, potrivit presei algeriene.

Imagini înfiorătoare cu locul în care a petrecut 26 de ani

Bărbatul era închis în grajdul vecinului său, într-o gaură săpată în pământ, în satul El-Guédid.

Pe rețelele sociale a fost publicat un videoclip șocant ce surprinde momentul în care bărbatul a fost găsit în ceea ce părea a fi o gaură în pământ, descrisă de autorități drept țarc pentru oi, în casa presupusului său răpitor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si