Tânărul în vârstă de 21 de ani încearcă de mai mult timp să obțină permisul de conducere, a susținut de trei ori examenul teoretic, iar la a treia încercare a obținut zero puncte.

La a patra încercare care a avut loc luni, acesta a fost prins când încerca să fraudeze.

Citeste si: Au rămas fără adăpost în pragul sărbătorilor după ce casa le-a fost mistuită de flăcări

Ce au transmis autoritățile

„Tânărul, în vârstă de 21 de ani, a fost prins cu aparatură de comunicaţii lipită pe corp, în timpul examenului pentru obţinerea permisului de conducere.(...) Asupra tânărului au fost găsite mai multe fire lipite pe corp  şi alte echipamente cu un telefon mobil. Cazul a fost înaintat structurii judiciare din cadrul Poliţiei municipiului Giurgiu pentru a efectua cercetări”, au transmis oficialii Prefecturii din Giurgiu, pe Facebook, citează news.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Autoritățile susțin că este prima astfel de încercare de fraudare a examenului auto, în anul 2021, din județul Giurgiu. La nivel național, au mai existat astfel de încercări. Ultima tentativă de fraudă a examenului auto la Giurgiu a fost în 2018.

Citeste si: Accident între două TIR-uri şi un autoturism, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva

Fostul șef de la permise din Suceava a dat în judecată DNA

Fostul șef al Serviciului Permise și Înmatriculări Suceava a dat în judecată DNA. Acesta este cercetat în patru dosare, trei dintre ele aflându-se în desfășurare. Motivul pentru care a acționat în justiţie Direcţia Naţională Anticorupţie este defăimarea. Bărbatul este de părere că informațiile transmise presei de procurori ,,distorsionează adevărul".

Fostul comisar șef face referire în special la informațiile legate de interceptări. Acestea ar fi apărut trunchiate şi ar fi avut ca scop falsificarea adevărului.

Conform avocatului, cele divulgate în presă au avut ca scop defăimarea clientului său şi a familiei acestuia. Fostul șef de la Permise Suceava este cercetat în patru dosare, trei dintre ele fiind deja în instanţă.

Citeste si: Anchetă după ce doi adolescenţi din Vrancea s-au urcat pe o autospecială a Poliţie. Au postat totul pe TikTok

VIDEO- Permisul auto, piatra grea de incercare 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si