Trupurile neînsuflețite ale celor trei au fost dezgropate miercuri, notează publicația  Bild, care a publicat şi fotografia presupusului criminal. Conform jurnaliştilor germani, Andreas şi-ar fi ucis părinţii şi sora, îngropându-i apoi la marginea unui câmp din Roggentin, lângă oraşul Rostock, la aproximativ 12 kilometri distanţă de casa albastră a familiei din Rövershagen.

Un tânăr în vârstă de 26 de ani şi-a ucis părinţii şi sora, apoi le-a îngropat trupurile pe marginea câmpului. Cazul a îngrozit o țară întreagă

Citeste si: Copil bătut de o femeie în incinta școlii, pentru că acesta i-ar fi agresat fiul

"Toată lumea este îngrozită aici", a afirmat vineri primarul Verena Schöne.

Joi a fost emis un mandat de arestare pe numele lui Andreas, care, conform jurnaliștilor de la  focus.de, ar fi mărturisit comiterea crimei.

Cine sunt părinții și sora criminalului

Victimele tânărului sunt tatăl în vârstă de 52 de ani, mama în vârstă de 48 de ani și sora în vârstă de 25 de ani. Conform procurorilor care se ocupă de caz, în familie ar fi existat probleme. Un apropiat al familiei a dezvăluit pentru Bild că tatăl devenea violent după ce consuma alcool, de multe ori fiind chemată poliţia pentru a calma spiritele.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Accident cumplit în Dolj. O femeie a murit după ce a traversat neregulamentar

Despre întreaga familie, vecinii mărturisesc că era foarte retrasă. Mama era angajată ca menajeră la o sală de sport, iar fiica locuia la o altă adresă, dar era își vizita destul de des părinţii.

La începutul lunii februarie când jaluzelele au fost trase, iar maşinile au dispărut, Andreas ar fi spus că părinţii şi sora lui sunt plecaţi în vacanță.

Citeste si: Execuție filmată cu drona, în Bucha. Un biciclist împușcat fără milă de ruși

Cea care a devenit suspicioasă a fost sora tatălui, care a şi alertat poliția.

Tânărul criminal riscă închisoare pe viață

Oamenii legii sunt de părere că tânărul în vârstă de 26 de ani, care lucra ca programator, a comis fapta cu săptămâni în urmă. Acesta a fost arestat şi, dacă va fi găsit vinovat, riscă închisoare pe viață, au spus procurorii.

Citeste si: Irina a fost ucisă de ruși în masacrul de la Bucha. Apropriații au recunoscut-o după manichiură: ,,Unghiile ei roșii se vedeau din cer" 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

O crimă de aceeaşi amploare a avut loc în apropiere de Rostock în urmă cu 27 de ani: un tată de 33 de ani şi-a ucis soţia și cei doi fii ai săi, de 7 şi 10 ani, în Kavelstorf. 

A fost condamnat la 12 ani de închisoare.

Citeste si: Elev incendiat de colegi într-un liceu din Botoșani, în timpul orelor de curs


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si