Close sidebar
Close sidebar

Un tanar sustine ca fost batut crunt pentru ca si-a facut poza cu Emil Boc la Untold

Fotografia cu Emil Boc i-a facut belele? Tanarul care s-a pozat cu edilul orasului Cluj - Napoca la festivalul Untold sustine ca a fost batut crunt de mai multi indivizi, la scurt timp dupa ce a postat pe internet fotografia lui cu primarul.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Doar ca, la cateva ore distanta, situatia s-a schimbat dramatic pentru tanarul care s-a fotografiat impreuna cu edilul la festivalul Untold. La scurt timp dupa ce a postat poza pe contul sau de socializare, mai multi indivizi l-ar fi luat la bataie.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Adrian Stefan, IPJ Cluj: "Politistii din cadrul insp cj au identifivcat trei tineri la scurt timp dupa comiterea unei agresiuni care a avut loc in incinta festivalului.  Fata de acestaia vor fi continuate cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de tulburatrea linistii publice si loviri si alte violente".

Atat victima, cat si primarul Emil Boc au refuzat sa comenteze intamplarea. Suspectii sunt cercetati in libertate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI