Tanara iesise cu prietenii seara in oras, iar atunci cand a vrut sa se intoarca acasa nu a gasit niciun taxi. Asa ca fata a plecat pe jos spre casa, care se afla la o distanta mica. Atunci cand si-a dat seama ca un barbat o urmareste, tanara si-a sunat tatal si i-a spus ca este in drum spre casa, dar ca un barbat o urmareste.
Tatal a plecat in graba pe un scuter si si-a gasit fiica trantita la pamant, iar sirianul statea peste ea si o dezbraca.
Tatal a strigat l-a acesta, l-a pocnit de cateva ori si l-a tinut pana la sosirea politistilor.
Acesta a fosr arestat.
"Barbatul acesta este un erou. El si-a salvat fiica de la ceva ingrozitor care urma sa se intample" au spus politistii, scrie The Sun.

Tanara iesise cu prietenii seara in oras, iar atunci cand a vrut sa se intoarca acasa nu a gasit niciun taxi. Asa ca fata a plecat pe jos spre casa, care se afla la o distanta mica.

Atunci cand si-a dat seama ca un cineva o urmareste, tanara si-a sunat tatal si i-a spus ca este in drum spre casa, dar ca un barbat o urmareste. Tatal a plecat in graba pe un scuter si si-a gasit fiica trantita la pamant, iar sirianul statea peste ea si o dezbraca.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tatal a strigat l-a acesta, l-a pocnit de cateva ori si l-a tinut pana la sosirea politistilor. Sirianul, in varsta de 23 de ani care statea la un centru pentru imigranti a fost arestat.

"Barbatul acesta este un erou. El si-a salvat fiica de la ceva ingrozitor care urma sa se intample" au spus politistii, scrie The Sun.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si