Close sidebar
Close sidebar

Un tata erou si-a salvat fiica in ultimul moment din mainile unui imigrant beat care voia sa o violeze

Un tata din Germania a fost numit erou de politisti, dupa ce a reusit sa isi scape in ultima clipa fiica din mainile unui sirian beat care voia sa o violeze.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Tanara iesise cu prietenii seara in oras, iar atunci cand a vrut sa se intoarca acasa nu a gasit niciun taxi. Asa ca fata a plecat pe jos spre casa, care se afla la o distanta mica. Atunci cand si-a dat seama ca un barbat o urmareste, tanara si-a sunat tatal si i-a spus ca este in drum spre casa, dar ca un barbat o urmareste.
Tatal a plecat in graba pe un scuter si si-a gasit fiica trantita la pamant, iar sirianul statea peste ea si o dezbraca. Tatal a strigat l-a acesta, l-a pocnit de cateva ori si l-a tinut pana la sosirea politistilor.
Acesta a fosr arestat.
"Barbatul acesta este un erou. El si-a salvat fiica de la ceva ingrozitor care urma sa se intample" au spus politistii, scrie The Sun.

Tanara iesise cu prietenii seara in oras, iar atunci cand a vrut sa se intoarca acasa nu a gasit niciun taxi.

Asa ca fata a plecat pe jos spre casa, care se afla la o distanta mica.

Atunci cand si-a dat seama ca un cineva o urmareste, tanara si-a sunat tatal si i-a spus ca este in drum spre casa, dar ca un barbat o urmareste. Tatal a plecat in graba pe un scuter si si-a gasit fiica trantita la pamant, iar sirianul statea peste ea si o dezbraca.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Tatal a strigat l-a acesta, l-a pocnit de cateva ori si l-a tinut pana la sosirea politistilor. Sirianul, in varsta de 23 de ani care statea la un centru pentru imigranti a fost arestat.

"Barbatul acesta este un erou. El si-a salvat fiica de la ceva ingrozitor care urma sa se intample" au spus politistii, scrie The Sun.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI