Close sidebar
Close sidebar

Un tată și-a omorât fiica de 19 ani. Omul a spulberat-o cu mașina: „Avea o inimă de aur”

Un bărbat este acuzat că și-a ucis fiica de 19 ani, în Anglia. El și-a spulberat copilul cu mașina.

Georgiana Balaban,

Crimă șocantă în Anglia.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nigel Malt are 44 de ani și este din Anglia. Este acuzat acum că și-a omorât fiica. Lauren Malt a fost spulberată de mașină, chiar în apropierea casei bunicilor ei. Tânăra a murit la spital, iar tatăl ei a fost arestat și este cercetat pentru crimă.

Tragedia a avut loc lângă un parc din West Winch, un oraș din comitatul Norflolk.

Citeste si: Marocanul anchetat în cazul dublei crime de la Iași face declarații șocante: „Nu mă întorc acolo, e un câine rău!”

Tată- acuzat că și-a omorât copilul

Conform anchetatorilor, accidentul s-a produs lângă casa bunicilor victimei. Nigel Malt a fost chemat în fața instanței pentru a confirma date personale și a fost audiat doar pentru patru minute la Curtea de Magistrați din Norwich.

Citeste si: O femeie care și-a înjunghiat copilul de doi ani ar putea ieși din închisoare. Ea are probleme psihice

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Individul este acuzat că și-ar fi ucis fiica de 19 ani și a fost arestat preventiv de oamenii legii. Bărbatul se va prezenta, din nou, în fața unui judecător pentru a se stabili cu exactitate dacă este vinovat.

„Avea o inimă de aur. Zboară la cer, îngerul meu”, a scris un cunoscut al tinerei.

Citeste si: Un medic a omorât un deținut și a torturat alte 18 persoane. Totul s-a întâmplat în penitenciar

Medicii nu au reușit să-i salveze viața tinerei. Ea a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital. Bărbatul este suspect de crimă și a fost arestat, mai ales pentru că a condus în stare de ebrietate, dar și pentru ucidere prin conducere periculoasă.

Citeste si: EXCLUSIV! Detalii bombă în cazul celor doi studenți uciși la Iași! Am aflat cine l-a trimis pe Ahmed Sami El Bourkadi la vila celor doi studenți în seara crimei și ce a văzut când a ajuns: „S-a speriat și a fugit, bănuia că s-a întâmplat ceva acolo”

Decesul lui Lauren a venit ca un fulger pentru cei dragi. Poliția se ocupă de cercetarea cazului, iar dacă tatăl ei este găsit vinovat de crimă, acesta riscă ani grei de închisoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI