Close sidebar
Close sidebar

Un tată și-a stropit fiul cu benzină și i-a dat foc, în Hunedoara

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de tenativă de omor. Acesta și-ar fi stropit cu benzină fiul și i-ar fi dat foc, apoi l-a lovit cu un par peste cap.

Diana Puiu,

Un tată și-a stropit fiul cu benzină și i-a dat foc, în Hunedoara

[Sursa foto: valeaoltului.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un tată și-a stropit fiul cu benzină și i-a dat foc, apoi l-ar fi lovit cu un par peste corp. Tânărul a avut nevoie nevoie de peste 30 de zile de îngrijire medicale. Incidentul s-a întâmplat în satul Alun, din Ținutul Pădurenilor.

Citeste si: S-au snopit în bătaie pentru o fată

„Din cercetările efectuate în cauză, rezultă că la data de 25 martie 2022, în jurul orelor 22,00, în timp ce se aflau în locuinţa situată în satul Alun, inculpatul l-a stropit cu benzină şi i-a dat foc persoanei vătămate – fiul său, iar apoi l-a lovit cu un par peste corp, în urma agresiunii persoana vătămată suferind leziuni care necesită pentru vindecare 30-35 zile de îngrijiri medicale”, se precizează într-un comunicat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Caz revoltător în Marea Britanie! Doi frați, diagnosticați cu autism, au fost legați de scaune pentru a nu deranja la ore. Părinții au pornit un "război" împotriva școlii

În urma anchetei efectuate, procurorii au solicitat Tribunalului Hunedoara arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, cerere care a fost admisă de judecători.

Poveste de dragoste, terminată cu pumni 

O poveste încâlcită de iubire ar fi fost tranșată cu pumnul de către un jandarm din Călărași, acuzat că ar fi desfigurat în bătaie două tinere.
Mădălin- jandarmul care și-ar fi terorizat iubitele- a intrat în vizorul anchetatorilor la sfârșitul anului trecut- atunci când Otilia- o tânără afaceristă- în vârstă de 24 de ani- îndrăgostită de el- s-a plâns că individul ar fi desfigurat-o în bătaie.

Citeste si: VIDEO| Un bărbat care a mers în club având un cuțit asupra sa a fost bătut crunt de paznicii localului, foști rugbiști

7 zile a stat în spital ca să se refacă după loviturile încasate de la individ- apoi a cerut și a primit ordin de protecție.
Când a văzut că are interzis să se apropie de ea- Mădălin ar fi turbat- iar în mintea lui ar fi încolțit un gând
nebunesc. Împreună cu un prieten- tot jandarm- s-ar fi dus lângă casa tinerei- ar fi turnat benzină peste mașină și i-ar fi dat foc!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI