Polițiștii brașoveni au deschis dosar penal pe numele unui șofer de taxi în vârstă de 52 de ani. Bărbatul și-a amenințat cu moartea trei clienți.

Se pare că tot scandalul a început de la faptul că taximetristul nu a fost absolut deloc mulțumim de bacșișul primit din partea clienților săi la momentul finalizării cursei.

Citeste si: Accident cu 10 victime în județul Iași, după ciocnirea dintre un microbuz și o camionetă (VIDEO)

Cei trei pasageri care se aflau în taxi în momentul incidentului au trăit clipe de coșmar. Oamenii au fost ameninți cu moartea pentru un lucru cu totul banal.  Mai exact, este vorba că în urma unei curse cu taxiul de mai puțin de un kilometru, cele trei persoane au lăsat bacșiș suma de doi lei.

Amenințări cu moartea în taxi. Pasagerii aproape că au rămas fără bunurile personale

Mai mult, pe lângă suma pe care deja i-o plătiseră șoferului în vârstă de 52 de ani, acesta a mai cerut doi lei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Foarte deranjat de suma modestă pe care a primit-o la finalul cursei, taximetristul ar fi plecat cu autoturismul cu tot cu bunurile clienților după ce i-a amenințat cu moartea, a mărturisit unul dintre pasagerii care au trăit adevărate clipe de coșmar.

În final, cele trei persoane au reușit să își recupereze bunurile. 

Citeste si: Fără apă caldă în Ploiești. Pe cine dau vina autoritățile?

„Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data de 30 iulie 2022, în urma efectuării unei curse cu un mijloc de transport public de persoane, în regim taxi, unui bărbat, în vârstă de 65 ani, din municipiul Brașov, pe fondul unor discuții contradictorii, referitoare la prețul final al cursei, i-ar fi fost adresate cuvinte și expresii jignitoare, precum și amenințări cu acte de violență, de către conducătorul mijlocului de transport public de persoane, în regim taxi.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat, în vârstă de 52 ani, din municipiul Brașov.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări, in rem, în vederea clarificării și stabilirii cu exactitate a stării de fapt, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “purtare abuzivă”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, se precizează într-un comunicat transmis de Inspectoratul Poliției Județene Brașov, conform  brasov.net.

Citeste si: Surpriză pe Autostrada Soarelui: șoferul lui IPS Teodosie a fost surprins conducând cu 235 de kilometri la oră


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si