"El este teroristul de femei:)) Are o fata de psihopat, e f periculos:))) Fetelor, cand il vedeti, sariti pe el!", asta este descrierea pe care si-a facut-o barbatul de 42 de ani in urma cu cateva saptamani. Se pare ca exista un sambure de adevar in acest citat.

Totul s-a intamplat la sfarsitul anului trecut. Atunci barbatul, de profesie taximetrist, i-ar fi taiat franele masinii femeii alaturi de  care a stat 13 ani, iar aceasta a scapat ca prin minune de un accident cumplit. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Surse judiciare spun ca neitelegerile ar fi pornit anul trecut in mai cand femeia a aflat ca taximetristul ar fi insurat. Aceasta ar fi mintit-o ca lucreaza ca sofer de tir si din aceasta cauza lipseste de acasa.

Cand femeia a aflat ca barbatul duce  o viata dubla i-ar fi cerut sa plece. De atunci au inceput si necazurile. Asa a ajuns pe mana oamenilor legii care il acuza de tentativa de omor, distrugere prin incendiere, distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice.

Maine va fi prezentat judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si