Close sidebar
Close sidebar

Un TIR a spulberat o mașină de jandarmi și una de poliție

Vineri dimineață, 13 august 2021, două autovehicule ale forţelor de ordine au fost făcute praf pe drumul dintre Cluj şi Zalău, după ce un şofer din Argeş a intrat cu TIR-ul în ele.

Andreea Bolocan,

Accident TIR [Sursa foto: observator.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un accident care putea fi mortal a avut loc în fața postului de poliţie din Sânmihaiu Almaşului. Şoferul unui TIR a intrat într-o dubă de jandarmi şi o maşină de poliţie şi le-a spulberat. Ambele vehicule erau parcate în faţa postului de poliţie şi, din fericire, doar un jandarm aflat în dubă a fost rănit uşor.

Din cauza oboselii, șoferul de TIR a pierdut controlul volanului

Conform unor informații dezvăluite de către Observator.ro, şoferul, un bărbat din localitatea Cuca, judeţul Argeş, a pierdut controlul TIR-ului pe fondul oboselii la volan.

Accident [Sursa foto: observator.ro]

Citeste si: Accident rutier în care este implicată o mașină de Poliție. A lovit un autocamion care circula regulamentar

"În această dimineață, la ora 05:15, pe Drumul Național 1F, în localitatea Sânmihaiu Almașului, s-a produs un accident de circulație.

Din primele verificări efectuate de polițiști, un asamblul de vehicule, care circula din direcția Cluj-Napoca înspre Zalău, fiind condus de un bărbat de 52 de ani, din județul Argeș, a avariat o autospecială de poliție, apoi una de jandarmerie, gardul sediului Postului de Poliție Sânmihai Almașului

și s-a oprit în gardul și peretele unui imobil", a anunţat IPJ Sălaj.

Un jandarm a ajuns la spital în urma accidentului

Din păcate, în autospeciala de jandarmi se afla un angajat din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj, care a fost rănit, fiind transportat la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale, acuzând dureri la un picior.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Accident, azi, 13 august [Sursa foto: observator.ro]

Citeste si: VIDEO| Șoferul care a lovit voit un polițist, propus pentru extrădare. El are mandat european de arestare

"Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Echipajul, format dintr-un polițist și un jandarm, era de serviciu în zona Secției 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente pentru a stabili cauzele și condiții producerii accidentului", mai spune IPJ Sălaj.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI