Close sidebar
Close sidebar

Un vanator, primul votant din Baia Mare. Si maicutele de la Manastirea Agapia s-au prezentat la urne

O sectie de votare din Maramures a fost deschisa de... un vanator. Nici nu se facuse bine ora sapte dimineata cand barbatul a vrut sa-si exprime optiunea electorala. Si maicutele de la manastirea Agapia din Neamt au fost harnice. ##VIDEO37900##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Pana la ora 7 fix, cand sectiile de votare au fost oficial deschise, presedintii si membrii comisiilor au pregatit totul pentru ca scrutinul sa decurga fara probleme.

La vanatoare e ca la alegeri, spune Nea Gheorghe! Ocheste ce e mai bun pentru el.

Pe ploaie, vant sau zapada, Nea Gheorghe spune ca nu a lipsit niciodata de la vot. De aceasta data, insa, sistemul nu a fost matinal ca si alegatorul, asa ca membrii sectiei de votare au fost nevoiti sa introduca datele manual.

Cu votul exprimat, vanatorul nostru si-a vazut de treaba!

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

MAICUTELE DE LA AGAPIA AU VOTAT

Printre cei mai harnici alegatori si in acest an se  numara maicutele de la Manastirea Agapia.Nici nu s-a facut bine de ziua ca ele au fost prezente in sectia de votare aflata la cativa kilometric de manastire.

Pentru ele, de fiecare data la alegeri, este pus la dispozitie de catre conducerea lacasului un mijloc de transport, in asa fel incat maicile care doresc sa vina, pe rand, sa voteze.

Tacute, cu buletinul in mana, maicutele au fost prezente la toate alegerile din ultimii ani, fiind un exemplu pentru locuitorii din zona.

Dupa ce voteaza, merg la slujba ce se tine in biserica din interiorul manastirii.

La Agapia, locuiesc peste 300 de maici ortodoxe.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI