Close sidebar
Close sidebar

Un vasluian a fost prins de doua ori beat la volan, la distanta de cateva ore. Cu o zi inainte i se suspendase permisul

Politistii Biroului Rutier Vaslui au retinut pentru 24 de ore un barbat in varsta de 45 de ani, din municipiul Vaslui, banuit de comiterea a cinci infractiuni la regimul circulatiei rutiere, transmite Agerpres.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui, in dupa-amiaza de 19 mai, barbatul a fost implicat intr-un accident de circulatie soldat cu pagube materiale pe raza municipiului Vaslui, in urma caruia i-a fost suspendat dreptul de a conduce.

A doua zi, acelasi barbat a fost oprit in trafic de politisti, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Vaslui. Deoarece acesta emana halena alcoolica, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultand o valoare de 0,73 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Pe numele conducatorului auto a fost intocmit un nou dosar penal.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

In aceeasi zi, cateva ore mai tarziu, barbatul s-a urcat la volanul autoturismului si a fost implicat din nou intr-un eveniment rutier.

In timp ce se afla cu masina intr-o statie de alimentare cu carburant, a intentionat sa efectueze manevra de mers inapoi, insa din cauza faptului ca nu s-a asigurat corespunzator, a acrosat un corp de serviciu de la pompa de alimentare.

Politistii l-au testat din nou cu aparatul alcooltest, rezultand o valoare de 0,45 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI