Un eveniment neobișnuit a avut loc în Vaslui, după ce un bărbat și-a dat foc la casă. Ulterior, el și-a pus capăt zilelor în timpul în care pompierii se luptau cu flăcările. Evenimentul tragic a avut loc în satul Armășoaia, comuna vasluiană Pungești.

Care este motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest?

Bărbatul se afla într-un proces de divorț cu soția sa.

În acest caz, tensiunile dintre ei erau vizibile, bărbatul venind cu amenințări. El și-a avertizat soția de faptul că, dacă nu se va întoarce acasă, el va da foc întregii locuințe și se va spânzura.

Fiind îngrijorată de seriozitatea amenințărilor, soția a anunțat autoritățile locale. Ele au intervenit în gestionarea situației.

Din păcate, casa a fost cuprinsă de flăcări, iar bărbatul și-a pus în aplicare lucrurile amenințate. Acesta s-a spânzurat.

O anchetă a fost deschisă în acest caz

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei.

"Începând cu ora 2,00, pompierul militari din cadrul Detașamentului Vaslui și Punctului de Lucru Ivănești au intervenit cu trei autospeciale, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Armășoaia, comuna Pungești. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul întregii locuințe, existând pericolul de extindere la o anexă gospodărească și un adăpost pentru păsări.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După aproximativ trei ore, incendiul a fost lichidat, locuința fiind distrusă în proporție de 80%.

În interiorul locuinței nu au fost găsite persoane rănite ori intoxicate. Majoritatea bunurilor aflate în interior au ars ori au fost degradate. Pompierii militari au salvat anexa gospodărească și adăpostul pentru animale. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis în spațiu închis", au precizat reprezentanții ISU Vaslui, potrivit Adevarul.

Citește și: Incendiu puternic la hotelul stadionului din Alba Iulia. 15 sportivi cazați au fost evacuați

"La scurt timp după ce echipajele de intervenție au ajuns la bază, în dispeceratul comun 112 a fost înregistrat un apel telefonic prin care se anunța faptul că într-un copac din grădina aceleiași gospodării a fost găsit un bărbat spânzurat.

La fața locului a intervenit o ambulanță SMURD, însă victima era decedată.

Citește și: Incendiu de proporții în Botoșani, după ce un aragaz a fost lăsat nesupravegheat. Vecinii au fost la un pas de pericol

Cercetările în acest caz sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens", au mai transmis reprezentanții ISU Vaslui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si