Close sidebar
Close sidebar

Un vlogger a ajuns la închisoare după ce a umilit un cerșetor român

Un cunoscut vlogger din Spania a fost condamnat la un an şi trei luni de închisoare, după ce a umilit un cerşetor român: i-a oferit biscuiţi cu pastă de dinţi în loc de cremă.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vloggerul va trebui să-i plătească bărbatului despăgubiri de 20 de mii de euro, iar canalele sale media îi vor fi închise în următorii cinci ani.

Citeste si: Radu Mazăre primește azi o vizită importantă la Rahova

Citeste si: Senatul votează astăzi ridicarea imunității lui Călin Popescu Tăriceanu

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Băiatul de orgine chineză ar fi fost provocat de unul dintre urmăritorii săi și s-a filmat, în 2017, în timp ce înlocuia crema din biscuiţi cu pastă de dinţi. Apoi i-a oferit pachetul unui român.

Citeste si: Decizie șocantă în dosarul "Criminalei de la metrou"

Citeste si: Ungaria introduce şi garda civilă pentru apărarea graniţei cu România

Victima a depus plângere la poliţie, iar anchetatorii au găsit apoi mai multe clipuri în care tânărul profita de persoanele vulnerabile ca să devină celebru.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI