Ruben Carbonell în vârstă de 29 de ani era cunoscut pentru filmulețele pe care le posta practicând diverse sporturi extreme.
Tragedia a avut loc un Spania, acolo unde a vrut să facă un salt spectaculos de pe hornul unei fabrici de ciment. Atunci când a sărit, parașuta nu i s-a mai deschis, căzând astfel 50 de metri în gol.
Prietenii săi care erau la fața locului au chemat de urgență ambulanța însă rănile provocate au fost prea grave ca să mai poată fi salvat.

Citeste si: Monica Pop l-a vizitat la spital pe Mihai Constantinescu: ”L-am văzut iar pe Mihai. Foarte bine îngrijit. Real progres!” EXCLUSIV

Citeste si: Andreea Lodba, Aurica, din “Moldovenii”, un diagnostic gresit i-a schimbat radical viata! “M-au suspectat de cardiopatie ischemica nedureroasa, desi am practicat sport de performanta”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Beyonce, ședință foto inedita

Citeste si: Un fost fotbalist român s-a sinucis în Germania! Marius Todericiu locuia în străinătate de aproape 30 de ani

Poliția a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili modul în care s-a produs incidentul și să investigheze cum a fost posibil ca cei doi tineri să intre pe proprietatea fabricii și să se cețere pe horn.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si