Un YouTuber care a susținut că a găsit o „peșteră ascunsă” în apropiere de Zona 51 a dispărut în mod misterios după ce și-a anunțat descoperirea online și a plecat într-o călătorie înapoi spre locul respectiv.

Citește și: A fost dezvăluit secretul din spatele a sute de iluzii optice. Cum este păcălit, de fapt, creierul

Cei care cred în teoriile conspirației susțin de multă vreme că prezența armatei la baza din Nevada, SUA are o legătură directă cu extratereștrii.

Ce este misterioasa "Zonă 51"

Zona 51 (sau Area 51) este una dintre cele mai secrete baze ale Armatei Americane, situată lângă lacul sărat Groom Lake, din comitatul Nye, statul Nevada.

Citește și: "Astronautul" din catedrala din Salamanca, din secolul al 16-lea, dovadă pentru "călătoria în timp"?

Area 51 se găsește la circa 133 km nord-vest de centrul faimosului Las Vegas. Este o bază militară americană, fiind o exclavă îndepărtată a bazei aeriene Edwards Air Force Base.

Situată în centrul unui mare deșert, Area 51 este o bază militară de dimensiuni considerabile. Scopul principal al bazei a fost de a iniția și continua experimentarea diferitelor tipuri de avioane.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Zona 51 este celebră pentru legendele care spun că în această zonă pot fi văzute OZN-uri și că Armata SUA deține aici laboratoare secrete dedicate experimentelor cu civilizații extraterestre.

Cum a dispărut YouTuberul lângă Zona 51

Potrivit publicației  Daily Star, Kenny Veach, în vârstă de 47 de ani, a descoperit o peșteră ascunsă în apropierea zonei interzise și a fost dat dispărut de atunci.

Prezentându-și descoperirile sale pe YouTube cu ani în urmă, Veach și-a îndemnat adepții să-i urmărească episoadele viitoare în timp ce investiga în continuare, dar nu s-a mai auzit niciodată despre el, după o a treia călătorie în zona respectivă.

Kenny Veach zona 51

Grota M, descoperită de Kenny Veach 

[Sursa foto: Captură YouTube]

Kenny Veach a susținut într-un comentariu ce experiență a trăit cînd a intrat prima dată în așa-numita "peșteră M".

„În timpul uneia dintre drumețiile mele pe lângă baza Nellis Air Force, am găsit o peșteră ascunsă. „Intrarea în peșteră avea forma literei M. Eu intru întotdeauna în fiecare peșteră pe care o găsesc, dar pe măsură ce am început să intru în această peșteră anume, întregul meu corp a început să vibreze. Cu cât mă apropiam de intrarea în peșteră, cu atât vibrația devenea mai proastă. Deodată m-am speriat foarte tare și am ieșit imediat de acolo."

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Misterul dispariției lui Kenny Veach a rămas neelucidat până astăzi.

Kenny Veach

Kenny Veach a revenit la grota misterioasă

Se pare că telefonul lui Kenny Veach a fost găsit lângă intrarea unui puț de mine abandonat, deși un utilizator care pretinde că este iubita lui spune că s-ar putea să-și fi luat singur viața.

Sheryon Pilgrim crede că bărbatul în vârstă de 47 de ani a făcut acest lucru după ce „s-a luptat cu depresia timp de mulți ani”, și și-a lăsat telefonul astfel încât să nu poată fi urmărit.

Ea a mai spus: „De asemenea, nu și-a luat camera video cu el în această excursie solo. A fost lăsată în casa lui. Deci, nu avea intenția să filmeze nimic”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si