Close sidebar
Close sidebar

Un youtuber popular din Marea Britanie si-a cimentat capul intr-un cuptor cu microune. Salvatorii au reusit, cu greu, sa-l salveze

Un celebru youtuber din Marea Britanie si-a riscat viata pentru faima pe internet. Farsa pe care tanarul a pus-o la cale a luat o intorsatura nefericita, barbatul riscand sa moara in chinuri groaznice.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Youtube este unul dintre cele mai cunoscute metode de a-ti face un nume in mediul online, fiind utilizat, cu precadere, de  copii si adolescenti, insa multi exagereaza cu continutul media pe care il promoveaza, din dorinta de a deveni celebri peste noapte.

Jay Swingler, si-a dorit foarte tare sa realizeze un clip video viral. Acesta s-a gandit sa filmeze un videoclip amuzant si astfel a ajuns la concluzia ca ar fi o idee buna sa isi cimenteze capul intr-un cuptor cu microunde pentru a-si distra audienta, potrivit Adevarul.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Jay si-a atasat de gura un tub de plastic prin care sa poata respira, insa a ramas blocat in cuptor. Tanarul s-a speriat groaznic, iar prietenii care filmau experimentul au sunat la serviciile de urgenta pentru a-l salva.

Cu greu au reusit pompierii sa-l salveze pe Jay deoarece cimentul se intarise. Salvatorii din West Midlands s-au declarat ”extrem de neimpresionati” de gestul teribilist al YouTuberului si au spus ca acesta a avut mare noroc ca a reusit sa scape cu viata din aceasta incercare.

In cele din urma, dorinta i s-a indeplinit. Imaginile cu incidentul au devenit virale pe retelele de socializare.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI