Cu o atenție deosebită pentru detalii și o estetică vizuală impresionantă, producătorii serialului „Inimă rebelă” au ales ca “platoul” principal de filmare să fie însuși Istanbulul, un oraș cu o istorie fascinantă și peisaje care îți taie respirația. Serialul aduce în prim-plan cartierele Beşiktaş și Galata, două dintre cele mai îndrăgite și vibrante zone ale metropolei. Străzile înguste și pline de farmec din Beşiktaş, alături de eleganța Galatei, sunt fundalul perfect pentru această poveste captivantă de iubire și luptă.

Locuri pitorești, piațete și străzi care te duc cu gândul la mahalalele de altădată, sunt parte din atmosfera realistă a serialului.

Atmosfera autentică a acestor cartiere, cu clădiri istorice, străduțe încărcate de istorie și de mister, oferă publicului un festin vizual care completează perfect emoțiile puternice ale personajelor. De asemenea, locuri emblematice precum podul Yavuz Sultan Selim adaugă o notă specială filmărilor, fiecare cadru transformând Istanbulul într-un personaj în sine.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Război între Iran și Israel. Israelienii sunt apărați de Marea Britanie și Statele Unite. Joe Biden: ”Atacul a eșuat”- wowbiz.ro

O poveste de viață intensă și plină de răsturnări de situație

„Inima rebelă” urmărește destinul dramatic al lui Ali, un copil răpit și forțat să supraviețuiască într-o lume dură. După ani de suferință, Ali, acum cunoscut ca Yaman, evadează și își construiește o viață nouă. Cu toate acestea, un nou capitol plin de provocări începe atunci când o întâlnește pe Rüya, o tânără care vine dintr-o lume complet diferită de a lui.

Această întâlnire va pune în mișcare o poveste de iubire pasională și conflict familial devastator, dupa ce Ali își reîntâlneste fratele său biologic.

Prin „Inimă rebelă”, telespectatorii nu doar că vor fi martorii unei povești intense de viață, dar vor putea, de asemenea, să descopere și frumusețile ascunse ale Istanbulului. Fiecare scenă filmată pe străzile din Istanbul va purta publicul într-o călătorie fascinantă, în care trecutul și prezentul se întâlnesc pentru a crea o atmosferă unică. Două lumi se vor ciocni în această producție, cea a bogaților, a opulenței și luxului, pe de-o parte, și cea a sărăciei lucii, pe de cealaltă parte.

Nu ratați premiera din această seară, la ora 20:00, la Kanal D, și lăsăți-vă purtați de povestea captivantă a serialului „Inimă rebelă”, ce promite să devină o experienţă interesantă a serilor de toamnă, de miercuri până vineri!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si