Toamna și-a intrat în drepturi și putem spune că diminețile și nopțile sunt mai răcoroase decât ne-am fi așteptat. De aceea, uneori poate fi nevoie de o sursă de căldură, mai ales dacă vorbim despre camere cu mai mulți pereți situați în exterior sau de camere în care locuiesc persoane cu probleme de sănătate ce au nevoie de temperatură mai ridicată.  

Ce poți face în această situație? Dacă depinzi de sistemul public pentru încălzire sau dacă dorești să încălzești o cameră sau un spațiu unde nu există calorifer sau altă sursă de căldură, îți recomandăm să alegi o aerotermă

electrică. Aceasta poate fi soluția ideală atât pentru toamnă, cât și pentru zilele de iarnă când ai nevoie de extra-încălzire.  

Aerotermele electrice sunt practice, accesibile și pot fi mutate oriunde este nevoie de ele, deoarece nu necesită pregătiri speciale. Doar le conectezi la o sursă de curent și te bucuri de căldură oriunde și oricând.  

Aerotermele dau caldură imediat, spre deosebire de alte surse asemănătoare, cum ar fi un calorifer electric. De asemenea, sunt mai simplu de transportat, ocupă mai puțin spațiu și pot fi amplasate oriunde. În plus, nu consumă atât de multă energie electrică spre deosebire de alte metode de încălzire a unei încăperi.  

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Unde poate fi folosită o aerotermă și cum o alegi pe cea potrivită?

Pe piață există numeroase aeroterme electrice, astfel că este posibil să îți fie greu să o alegi pe cea potrivită pentru tine. În primul rând, trebuie să știi că există două tipuri principale de aeroterme ce pot fi folosite pentru încălzirea locuinței: aeroterme de perete și aeroterme de podea. Cele de podea sunt de mai multe tipuri și au avantajul de a fi foarte ușor de mutat.

În schimb, cele de perete sunt mai plăcute din punct de vedere al design-ului și nu numai.

Unde poate fi folosită o aerotermă și cum o alegi pe cea potrivită?

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Aerotermele de perete au mai multe funcții decât cele de podea. În plus, au un design plăcut, asemănându-se cu o unitate internă de a aerului condiționat. Poți opta pentru o aerotermă de perete dacă știi că acea încăpere are nevoie de extra-încălzire destul de des sau dacă este singura modalitate de încălzire. Astfel, vei beneficia de o soluție elegantă și eficientă. O aerotermă de perete poate avea următoarele caracteristici: 

  • termostat electric 
  • temporizare pentru oprire la 8 ore  
  • mai multe trepte de încălzire (de obicei 1000W și 2000W)  
  • program săptămânal 
  • senzor pentru sesizare geam deschis  
  • oprire automată în cazul supraîncălzirii 
  • telecomandă pentru o utilizare ușoară.  

La TimoShop găsești numeroase modele de aeroterme electrice, atât de perete, cât și de podea, astfel încât o poți alege pe cea potrivită pentru tine.

Prețurile sunt excelente, iar dacă nu știi exact ce sa achiziționezi pentru a te asigura că spațiul va fi încălzit corespunzător, reprezentanții magazinului online îți vor oferi toate informațiile necesare pentru a lua cea mai bună decizie.  

Așadar, dacă ai nevoie de o sursă de căldură ușor de utilizat, alege o aerotermă electrică de la TimoShop.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si